Couldn’t have wished for more

Artist Workshop Studio allocation 1st floor JPEG_1 Artist Workhouse Ground floor Space allocation JPEG_1

I really couldn’t have wished for a better start to The Artists Workhouse.

It was great to see so many of you in the space before we get to work on it. So many great ideas shared, lots to do, but lots of support from artists, the community and the local council so thank you.

All of our studios are now taken with a very talented, diverse group of artists, but we do have project spaces and a combination of exhibition spaces. If you would like more information or would like to call over and take a look at what we are up to please let me know.

See you soon

Dawn

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s